Kinderfeestjes


Feestje? Kom naar de Tiendschuur !

Kom naar Keramiekcentrum Tiendschuur en vier hier je kinderfeestje. Een beetje kunst, een beetje cultuur, creativiteit en plezier!

”Met de tengels in de Tegelse klei”
Een klei-tengel-speurtocht door het museum. Zelf taartjes kleien én opeten. Daarna is het tijd om in de klei duiken en zelf een kunstwerk van klei te maken. Geen zwempak mee, maar wel kleding die vies mag worden. Na afloop is er een kleine attentie voor alle feestgangers én de jarige.

Cup cake Club
Een cupcake versierwedstrijd, een cupcake speurtocht door het museum en je boetseert een levensechte cupcake de bovendien nooit bederft. Een kleine attentie en souvenir voor alle cupcake bakkers én voor de jarige om mee naar huis te nemen.

Coole ridders en glitter prinsessen
Een spannend verhaal over het Kasteel naast de Tiendschuur. Schat zoeken in het museum. Prinsessen taartjes of stoere drakencake versieren. Zelf prinsessen, kastelen of draken boetseren. Met een leuke attentie en souvenir voor alle ridders, drakendoders, prinsessen én de jarige!

The sky is the limit !
Mode feestje! Ontwerp je eigen schoenen. Kruip in de huid van een modeontwerper. Het voordeel is dat klei héél flexibel is én ze hoeven niet gedragen te worden. Een designer-tips-route door het museum. Een workshop schoenen ontwerpen en boetseren. Een leuke attentie en souvenir voor alle ontwerpers én de jarige! Geschikt vanaf 8 jaar.

Voor alle bovenstaande feestjes:
Aantal kinderen: minimaal 6 en maximaal 12
Het kost € 9,50 p.p. en het duurt van 14.00-16.00 uur.
Wanneer? Zaterdag en zondagmiddag, enkele woensdagen, tijdens schoolvakanties alle dagen behalve maandag


”Dolgedraaid feest!”
Echt pottenbakken! Een speurtocht naar vergeten potten in het museum. Een heerlijk pottenbakkers gebakje en een workshop achter de draaischijf! Iedereen komt aan de beurt om samen met een echte pottenbakker een kom of vaasje te draaien én daarna ook nog een potje te beschilderen. Dus iedereen maakt twee werkstukjes. Met een leuke attentie en souvenir voor alle pottenbakkers én de jarige!

Geschikt vanaf 6 jaar  
Aantal deelnemers: Min. 6- max. 8
Het kost € 17,50 p.p. het duurt van 14.00-16.00 uur.

 Boeken of vragen?
We zijn telefonisch bereikbaar dinsdag t/m vrijdag 9.00 -17.00 uur. Tel. 077-3260213 of info@tiendschuur.net