De andere Tegelse Passie

Te zien tijdens de passiespelen:
• Keramische Passie-souvenirs door de jaren heen
• De expositie ‘More organics’: De schoonheid van de natuur kan overweldigend zijn en is al eeuwenlang een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars. Laat je inspireren, beroeren en troosten door de prachtige vormen uit de natuur vastgelegd in keramiek door kunstenaars uit binnen en buitenland.

Te zien ná de Passiespelen, mét verlengde kortingsactie speciaal voor bezoekers van de passiespelen:
• LIEFDE LIJDEN LUST- PASSIE IN KERAMIEK – 24-9-2021 T/M 16-01-2022.

Na afloop van de spelen gaat het verhaal verder in de Tiendschuur.
Een unieke thema expositie rondom passie in de breedste zin van het woord. Met fascinerende sculpturen die verwijzen naar spiritualiteit en bezinning, naar het lijden en van de mens. Een keramische verbeelding van menselijke emoties in al haar facetten. Van platonische ingetogen liefde tot driften, woest verlangen en oer gevoelens. Een prachtige presentatie met herkenbare voorstellingen van lichamelijkheid, beroering, genegenheid, liefde en lust en meer. Gemaakt door gerenommeerde kunstenaars uit heel Europa.

Op vertoon van uw entreekaart van de Passiespelen Tegelen 2021 ontvangt u € 1,50 korting op de entreeprijs (regulier € 7,50 p.p.) van deze tentoonstelling. Deze aanbieding geldt vanaf de aanvang van de Passiespelen t/m 16 januari 2022.