Rondleiding

Uniek dagje uit in Tiendschuur

“Met een rondleiding zie je veel meer!”
Tijdens een rondleiding worden de geheimen van het geëxposeerde werk ontrafelt. Onze gidsen attenderen u op interessante achtergronden van de kunstwerken die u samen gaat bekijken. De reactie van deelnemers is steevast: “Met een rondleiding zie je én leer je veel meer!”

De duur en de inhoud van de rondleiding worden in overleg bepaald. Maximaal 15 personen per gids. Grotere groepen zijn met rouleren ook mogelijk. Kosten per gids € 35,00


“Een echte Pottenbakker aan het werk zien!”
Dat kan! Speciaal voor uw groep gaat een pottenbakker aan het werk achter de draaischijf. In het museumatelier zal hij u de kneepjes van het vak demonstreren. Max. 20 personen per groep.

Grotere groepen zijn met rouleren ook mogelijk. Duur ongeveer 0,5-1 uur. Kosten per demonstratie: € 35,00 (exclusief entree).


Demonstratie 3D-printer!
Kom kijken naar de nieuwe aanwinst van de Tiendschuur; een 3D-printer.

Het is mogelijk om met uw groep een eigen demonstratie te boeken.
Max. 20 personen per groep.

Grotere groepen zijn met rouleren ook mogelijk. Duur ongeveer 0,5-1 uur. Kosten per demonstratie: € 25,00 (exclusief entree).

Neem voor meer informatie contact op, dit kan telefonisch 077-3260213 of via mail info@tiendschuur.net


Meteen het museum in!
Met het groepsticket heeft u geen wachttijden, u betaalt met één factuur voor de hele groep. Voordeel is: uw groep hoeft niet te wachten en kan meteen het museum in.

De koffie is gratis en inbegrepen bij de entreeprijs, we zetten deze op gewenste tijd graag klaar.
Entreeprijs tot 20 personen is € 7,50 p.p. Vanaf 20 personen € 7,00 p.p.