Je ziet zo veel meer!

Bijna iedere vrijdagmiddag om 14.00 uur kunnen bezoekers van het museum aansluiten bij een gratis rondleiding. Reservering is niet nodig. Onze gids attendeert u op interessante achtergronden van de kunstwerken, zowel in de vaste collectie als in de expositie, die u samen gaat bekijken. Op stap met de kenner zie je zo veel meer!

Daarnaast zijn er soms extra rondleidingen b.v. naar aanleiding van een expositie. Ook deze rondleidingen zijn gratis, maar we vragen u hiervoor wel te reserveren.

Aankomende rondleidingen:

Een rondleiding reserveren

Voor de rondleidingen op vrijdagmiddag hoeft u niet te reserveren. Wanneer u het museum bezoekt, kunt u zo aansluiten.

Voor alle andere rondleidingen is een reservering wel verplicht. Om te reserveren, vult u onderstaand formulier in.


1Hoe werkt de reservering?

Reserveer door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan een e-mailbevestiging van uw reservering met datum, tijd en reserveringsnummer. Door deze bevestiging aan de balie te tonen, kunt u deelnemen aan de rondleiding. Aan de balie betaalt u eenvoudig de toegang tot het museum (inclusief rondleiding), bij voorkeur met uw Museumkaart of met contactloos betalen.

Wilt u met meer mensen aan de rondleiding deelnemen, vul dan voor iedere persoon het formulier in. Gebruik het e-mailadres waarop u de bevestiging(en) wilt ontvangen.

2Hoe vul ik het formulier in?
  1. Kies in de kalender links de datum van de rondleiding. U ziet dan voor welke tijdstippen nog plaatsen vrij zijn (aantal tussen haakjes).
  2. Kies uw voorkeurstijdstip voor de rondleiding.
  3. Voer uw contactgegevens in.
  4. Vink aan dat u akkoord gaat met het gebruik van uw gegevens voor de verwerking van de reservering.
  5. Klik op Opslaan.