Routebeschrijving

Met de auto, te voet of vanaf het station

1Vanaf het station in Tegelen
Te voet: 15- 20 min.
Wanneer u met de trein in Tegelen aankomt, loopt u, wanneer u beneden bent, de parkeerplaats over richting friteskraam. Deze laat u links liggen en u loopt de naar linksbuigende Calvariestraat in, deze volgen (aan de linkerkant de Doolhof en rechts woningen). Aan het eind van de straat is een kruising, u gaat hier rechtsaf de Nachtegaalstraat in die later overgaat in de Kasteellaan. Bij de T-kruising gaat u rechtsaf (blauwwit bordje “Tiendschuur”, dit is ook de Kasteellaan). Aan uw linkerkant ziet u poortwoning, kasteel en tiendschuur liggen. Eenmaal onder de poortwoning doorgelopen ligt de Tiendschuur direct rechts.
2Met de auto vanuit richting Roermond
Komende vanuit richting Roermond.
volgt u de A73 richting Venlo. U neemt afrit Belfeld (17). Boven aan de afrit gaat u linksaf richting Tegelen. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechts af. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
3Met de auto vanuit richting Eindhoven
A67, afslag A73 / Venlo-Zuid / Maastricht.
De A73 richting Maastricht volgen (let op niet de N273 richting Maastricht volgen). U neemt afrit Belfeld (17). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
4Met de auto vanuit richting Duisburg
Nadat u de grens gepasseerd bent (A67) neemt u de afslag A73 / Venlo-Zuid / Maastricht. De A73 richting Maastricht volgen (let op niet de N273 richting Maastricht volgen). U neemt afrit Belfeld (17). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
5Met de auto vanuit richting Nijmegen
A73 richting Venray / Venlo aanhouden.
U neemt afrit Belfeld (17). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
6Met de auto vanuit Mönchengladbach
A74/A61, deze autobaan gaat over in de A73, neem afslag Venlo-Zuid (16). Aan het einde van de afrit, ga rechtsaf. Onder het viaduct door, bij de eerste verkeerslichten links. 2x rotonde rechtdoor, verkeerslichten rechtdoor, rotonde rechtdoor, eerste weg rechtsaf. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant..
7Met de trein vanuit richting Eindhoven of Nijmegen (vanuit station Venlo)
Verlaat Station Venlo en ga rechts af naar Busstation. Neem lijn 1 Perron A/B richting Kaldenkirchen/ Schwimmbad. Vertrektijden: .02 en .32 tot halte Nachtegaalstraat (rit duurt ca. 15-20 minuten). Loop 20 meter terug en ga linksaf de Nachtegaalstraat in. Deze loopt over in de Kasteellaan. Op het einde bij de T-splitsing rechts af en 50 meter verder links onder het Poortgebouw door. Aan uw rechterhand is de Tiendschuur. Ca. 10 minuten lopen
8Met de trein vanuit richting Roermond of Nijmegen (vanuit station Tegelen)
Uitstappen station Tegelen. Te voet verder lopen (ca 15-20 minuten) Diagonaal parkeerplaats oversteken links langs friteskraam naar de Calvariestraat. Deze volgen tot de kruising met de Nachtegaalstraat (ca. 400 meter) rechtsaf op de Nachtegaalstraat, over de Kasteellaan tot de T-splitsing, daarna weer rechtsaf tot het Poortgebouw aan uw linkerhand. Onder het Poortgebouw door en de Tiendschuur ligt rechts van u.