Met de auto, te voet of vanaf het station

1Vanaf het station in Tegelen
Te voet: 15- 20 min.
Wanneer u met de trein in Tegelen aankomt, loopt u, wanneer u beneden bent, de parkeerplaats links over richting de friteskraam. Laat deze links liggen. Loop even rechts en dan meteen links de Calvariestraat in (links de Doolhof en rechts woningen). Ga op de eerste kruising rechtsaf de Nachtegaalstraat in. Deze gaat over in de Kasteellaan. Ga rechts aan de T-kruising (blauwwit bordje “Tiendschuur”). Dit is ook de Kasteellaan. Na 200 m ziet u aan uw linkerkant een poort met daarachter het kasteel Holtmühle en de Tiendschuur. Loop onder de poort door, direct rechts ligt de Tiendschuur.
2Met de auto vanuit richting Roermond
Komende vanuit richting Roermond.
volgt u de A73 richting Venlo. U neemt afrit Belfeld (17). Boven aan de afrit gaat u linksaf richting Tegelen. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechts af. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
3Met de auto vanuit richting Eindhoven
A67, afslag A73 / Venlo-Zuid / Maastricht.
De A73 richting Maastricht volgen (let op niet de N273 richting Maastricht volgen). U neemt afrit Belfeld (17). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
4Met de auto vanuit richting Duisburg
Nadat u de grens gepasseerd bent (A67) neemt u de afslag A73 / Venlo-Zuid / Maastricht. De A73 richting Maastricht volgen (let op niet de N273 richting Maastricht volgen). U neemt afrit Belfeld (17). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
5Met de auto vanuit richting Nijmegen
A73 richting Venray / Venlo aanhouden.
U neemt afrit Belfeld (17). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Neem hierna de 2e straat links. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant.
6Met de auto vanuit Mönchengladbach
A74/A61, deze autobaan gaat over in de A73, neem afslag Venlo-Zuid (16). Aan het einde van de afrit, ga rechtsaf. Onder het viaduct door, bij de eerste verkeerslichten links. 2x rotonde rechtdoor, verkeerslichten rechtdoor, rotonde rechtdoor, eerste weg rechtsaf. Dit is de Verlengde Kasteellaan. Na ongeveer 300 meter gaat deze over in Kasteellaan. Onder de bomen aan de linkerkant zijn parkeerplaatsen, een stukje verder aan de linkerkant is tevens een grotere parkeerplaats. Wanneer u onder de poort bent doorgelopen ziet u Keramiekcentrum Tiendschuur aan de rechterkant..