Keramiekcentrum Tiendschuur werkt met een reserveringssysteem. Op openingsdagen kunt u ieder half uur een bezoek van 1,5 uur reserveren, zolang er nog plaats is.

Hoe reserveren?

Reserveer door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan een e-mailbevestiging van uw reservering met datum, tijd en reserveringsnummer. Door deze bevestiging aan de balie te tonen, krijgt u toegang tot het museum. Aan de balie betaalt u eenvoudig de toegang, bij voorkeur met uw Museumkaart of met contactloos betalen. 

Uw reservering is niet vrijblijvend. Wanneer u uw reservering niet gebruikt en zo andere bezoekers onnodig de gelegenheid ontneemt ons te bezoeken, houden wij ons het recht voor de entreekosten bij u in rekening te brengen.

Wilt u met meer mensen samen het museum bezoeken, vul dan voor iedere persoon het formulier in. Gebruik het e-mailadres waarop u de bevestiging(en) wilt ontvangen.

Vul in

  1. Kies de datum van uw bezoek.
  2. U ziet dan welke tijdsloten nog vrij zijn: tussen haakjes staat het aantal vrije plaatsen voor dat tijdslot. Het systeem accepteert alleen een reservering in een tijdslot als er in elk van de twee volgende tijdsloten (samen 1,5 uur) nog plaats vrij is.
  3. Kies het tijdstip waarop u het bezoek wilt starten.
  4. Voer uw e-mailadres, naam, postcode en telefoonnummer in.
  5. Geef aan dat u akkoord gaat met de gedragsregels rond de covid19-hygiëne. Voor meer informatie zie HIER.
  6. Vink aan dat u akkoord gaat met het gebruik van uw gegevens voor de verwerking van de reservering.
  7. Klik op Verzenden.